Terug naar overzicht

BEAUTY FOR MEN

Een schone, frisse en gezonde huid. Dat is wat we willen bereiken. Bij een goede coupe hoort een mooie huid. En als jij er goed uit ziet, dan voel jij je goed. Iedere huid heeft zijn specifieke behoeftes. Zo is je huid dikker en sterker en treed de huidveroudering later op dan bij de dames. Maar als deze intreedt dan gaat deze vervolgens wel sneller. Gelukkig hebben wij verschillende manieren om jou er top uit te laten zien.

Bijvoorbeeld een speciale facial voor de mannenhuid. Deze facial heeft een duur van 50 minuten en kost € 60,-. De men’s treatment bestaat uit een grondige reiniging, het verwijderen van onzuiverheden, een peeling, een intensief hydraterend masker en een ontspannende nek- en schoudermassage. Deze behandeling is goed te combineren met een knipbehandeling.

 

ONGEWENSTE HAARGROEI

Last van haar op ongewenste plekken? Op je rug, in je oren of neus? Met de IPL methode, door middel van een speciaal apparaat dat met lichtflitsen werkt, kunnen we die plekken permanent ontharen.

Voor een tijdelijke oplossing is harsen een optie.  TIP: vraag onze stylisten of ze jouw neus/oren willen bijwerken. Daarnaast kunnen ze ook je wenkbrauwen bijwerken of harsen. INGEbrows for men zorgt ervoor dat je wenkbrauwen in model worden gebracht om een natuurlijke manier. Wil je hier meer informatie over? Klik dan hier.  

SLIM SCHEREN

Een schone huid is een voorwaarde voor een gezonde huid. Het schuim van de reiniginde cremezeep van SENSAI is ook meteen te gebruiken als scheercreme. In één keer wassen en scheren dus. Afspoelen en klaar; Sensai Silky Purifying Creamy Soap. Daaroverheen breng je dan je gezichtsverzorging aan. Dit herstelt de vochtwaardes in je huid en laat hem weer soepel aanvoelen.
 

GEZICHTSBEHANDELINGEN

De Speciale Facials van  Sensai voor mannen, zijn altijd inclusief een massage van nek, schouders en hoofdhuid. In die massage worden klassieke technieken gecombineerd, zoals accupressuur op de ontspanningspunten met state-of-the-art producten afgestemd op jouw huid. Na deze behandeling heb je nieuwe energie en zie je er fris, jong en dynamisch uit. 

Tip: Combineer je knipbehandeling met een beautytreatment. Dan zorgen wij ervoor dat het je zo min mogelijk tijd kost.

Onze favoriete producten

Redken Diamond Oil
€ 40.85

Bekijk product
Balmain Styling Argan Moisturizing
€ 24.95

Bekijk product
INGEBbrows duo browpowder
€ 27.95

Bekijk product
Rob Peetoom Giftcard
€ 5.00

Bekijk product

Ontvang het laatste Rob Peetoom nieuws in jouw mailbox

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief