Terug naar overzicht

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie maakt de huid gladder, minder dof en stralender. Oppervlakkige lijntjes en beginnende rimpels verminderen en de huid krijgt een mooiere teint. Het stimuleert de doorbloeding van je huid waardoor deze verbetert, de celdeling actiever wordt en productie van collageen en elastine neemt toe.
 
Bij de behandeling wordt er een klein laagje van de huid gehaald. Hele fijne kristallen worden op je huid geblazen en direct weer opgezogen. Het apparaat is in te stellen naar intensiteit, precies af te stemmen op jouw huid.  Ook voor littekens is dit een geschikte behandeling. Het beste resultaat wordt behaald met een kuurbehandeling.

 

HUIDVERNIEUWING

Naarmate we ouder worden vertraagt het proces van huid en celvernieuwing. Microdermabrasie zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding en daarbij de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt opgefrist en krijgt een verfijnde structuur. Na de behandeling kan de huid lichtelijk gevoelig en rood zijn. Het is hierbij belangrijk om voorzichtig te zijn met de huid bloot te stellen aan de zon. Gebruik zeker zes weken lang de hoogste factor zonnebrandcrème. 

DE VOORDELEN

Microdermabrasie behoort tot de populairste en meest geadviseerde behandelingsmethoden om de huid te verbeteren of te verjongen. De werking is uiterst effectief en er zijn vrijwel geen bijwerkingen aan deze behandeling verbonden. 
De mooiste resultaten worden behaald in kuurvorm (4 a 6 behandelingen) en zo'n 3 keer per jaar. Dit gecombineerd met de dagelijkse juiste reiniging en verzorging haal je het beste uit jezelf en je huid. 

DE BEHANDELING

De behandeling begint met het goed reinigen van de huid. Daarna worden microkristallen met een bepaalde kracht op de huid geblazen en direct weer afgezogen. Het apparaat kan worden ingesteld op verschillende standen en aangepast worden aan het huidtype. Na de behandeling is de huid vaak wat rood en het kan na twee dagen licht schilveren. Als de behandeling medisch acne gerelateerd is, kun je mogelijk, met een aanvullende verzekering, voor vergoeding in aanmerking komen.

Het is belangrijk voor alle huidverbeterende behandelingen direct zonlicht te vermijden en je huid te beschermen met hoge beschermingsfactor.

 

Onze favoriete producten

Redken Diamond Oil
€ 40.85

Bekijk product
Balmain Styling Argan Moisturizing
€ 24.95

Bekijk product
INGEBbrows duo browpowder
€ 27.95

Bekijk product
Rob Peetoom Giftcard
€ 5.00

Bekijk product

Ontvang het laatste Rob Peetoom nieuws in jouw mailbox

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief