Een peeling is een huidvernieuwende techniek waarbij nieuwe celaanmaak wordt gestimuleerd. Deze techniek is geschikt voor de gevoelige huid en heeft een diepere werking op de huidlagen en stimuleert de aanmaak van collageen.

Onze beauticians in de Hair | Beauty salons bieden vier peelings aan met verschillende doelen, probleemoplossingen en resultaten: Versteviging, Vochtherstelling & Anti-Ageing, Regeneren & Depigmenteren of Anti-Acne of Rosacea.
Een peeling werkt het beste in kuurverband en geeft mooi resultaat in combinatie met mesotherapie en in sommige gevallen met microdermabrasie.
 

FRUITZUUR PEELING

De zuurgraad van de huid wordt verlaagd door middel van glycolzuur, dit is afkomstig uit suikerriet. Door het glycolzuur worden de dode huidcellen verwijderd en komen we net iets dieper in de huid. Het effect is huidvernieuwing en het stimuleren van de huid van binnen uit. De huid krijgt een betere doorbloeding, wat een mooie gloed geeft aan de huid. Na de behandeling is de huid nog beter instaat om werkstoffen op te nemen.

VERZORGING

Direct na de behandeling is je huid kwetsbaarder en kan het wat rood zijn. Zorg dat je de huid goed verzorgt met een hydraterende creme. En gebruik zeker zes weken lang een hogere beschermingsfactor dan dat je normaal zou gebruiken. de zijdezachte producten van SENSAI zijn hier zeer geschikt voor. 

 

Onze favoriete producten

Redken Diamond Oil
€ 40.85

Bekijk product
Balmain Styling Argan Moisturizing
€ 24.95

Bekijk product
INGEBbrows duo browpowder
€ 27.95

Bekijk product
Rob Peetoom Giftcard
€ 5.00

Bekijk product

Ontvang het laatste Rob Peetoom nieuws in jouw mailbox

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief