Terug naar overzicht

MESOTHERAPIE

Bij Mesotherapie worden serums (zeer geconcentreerde actieve werkstoffen) in de diepere huidlagen gebracht. Wij doen dit door middel van Meso Electroporatie, een behandeling zonder naalden. Er zijn verschillende serums met elk een eigen werking. De behandeling werkt het beste in kuur verband, zodat er ook echt verbetering van de huidconditie en stevigheid van uw huid ontstaat. Een kuur bestaat uit 4 tot 8 behandelingen, met daarna een onderhoud van één behandeling per maand voor het beste blijvende effect. Mesotherapie is aan te bevelen in combinatie met een gezichtsbehandeling, een microdermabrasie of een peeling en is geschikt voor alle huidtypen.
 

MESO ELECTROPORATIE

Meso Electroporatie is een exclusieve technologie en wordt ook wel mesotherapie zonder naalden genoemd. Het is een combinatie van micromassage en elektrische pulsen die de speciale serums, zonder schade, in de huid penetreren. Door het magnetische veld dat het apparaat creëert is het mogelijk de werkzame stoffen tot diep in de huid te laten doordringen. In combinatie met de actieve ingrediënten kan de huid zich weer opbouwen, verjongen en verbeteren.
 

MESO AMPULLEN

De serums hebben een hoge dosering werkstoffen die de structuur van de huid verbeteren, vocht herstellen en huidveroudering tegengaan. Deze werkstoffen bestaan o.a. uit hyaluronzuur, DMAE, vitaminen, aminozuren, nucleÏnezuren en C-enzymen. Ze helpen bij de herstructurering van de collagene en elastine vezels, grove huidstructuur en littekenvorming. Het condroitin intensive-serum gaat vochtophopingen tegen en werkt tegen donkere kringen en/of wallen.

MESOTHERAPIE BEHANDELING

Voordat we de behandeling beginnen wordt je huid eerst goed gereinigd. Dit doen we altijd in twee stappen, net zoals bij onze facials.  De eerste stap zorgt ervoor dat het oppervlakkige vuil en make-up verwijderd wordt. De tweede stap reinigt de huid dieper en verwijdert onzuiverheden en overtollig talg. Dan kan de Mesotherapie beginnen. Omdat het Meso-apparaat als een magneet werkt, krijg jij de tegenpool vast. De schoonheidsspecialist brengt het serum aan op je huid. Vervolgens wordt er rustig met het apparaat over alle delen van je gezicht gegaan. De behandeling maken we af door een fijne dag- of avondverzorging op te brengen.

 

Onze favoriete producten

Redken Diamond Oil
€ 40.85

Bekijk product
Balmain Styling Argan Moisturizing
€ 24.95

Bekijk product
INGEBbrows duo browpowder
€ 27.95

Bekijk product
Rob Peetoom Giftcard
€ 5.00

Bekijk product

Ontvang het laatste Rob Peetoom nieuws in jouw mailbox

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief