Sensai is een Japans beautymerk dat geïnspireerd is door de oneindige zoektocht naar schoonheid. Met unieke ingrediënten als Koishimaru-Zijde zorgen onze Sensaibehandelingen er letterlijk voor dat je met een zijdezachte huid naar buiten stapt en laten de huid van iedere vrouw tot zijn recht komen. Dankzij de buitengewone combinatie van natuur en wetenschap passen de Sensaiproducten goed thuis in onze salons.

Deze behandelingen zijn te ondergaan in onze Rob Peetoom salon (Amsterdam de Bijenkorf, Haarlem en Den Haag). 

*Ook geschikt voor de acne huid. Meestal te declareren bij uw zorgverzekeraar. 

EARLY AGING - ANTI STRESS*

Een intens hydraterende behandeling die de vitaliteit van de cellen in de huid stimuleert. De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging inclusief peeling powder, een drukpuntmassage van het gelaat, een intensieve neken schoudermassage, een hydraterend oogmasker inclusief lymfedrainage massage en eindigt met een relax masker (60 min)

ANTI - AGING*

Werkt tegen de zichtbare tekenen van veroudering zoals verlies van stevigheid, grove poriën, rimpels en roodheid in het gelaat. De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, een uitgebalanceerde glycolpeeling, drukpuntmassage van het gelaat, nek en intensieve nek- en schoudermassage en een lifting 3D masker met extra aandacht voor decolleté en hals. (60 min)

ADVANCED ANTI - AGING*

Pakt diepe schade aan van de huid, verlies van stevigheid, diepe rimpels, grove huidstructuur en donkere kringen en wallen. Door de combinatie van bindweefselmassage en het insluizen van werkstoffen (hyaluronzuur, DMAE, vitaminen, aminozuur en C-enzymen) verbeterd de huid zichtbaar en wordt huidveroudering tegen gegaan. De behandeling eindigt met een lymfedrainage massage, een intensieve nek- en schouder massage en een lifting 3D masker met extra aandacht voor decolleté en hals. (110 min)

Onze favoriete producten

Redken Diamond Oil
€ 40.85

Bekijk product
Balmain Styling Argan Moisturizing
€ 24.95

Bekijk product
INGEBbrows duo browpowder
€ 27.95

Bekijk product
Rob Peetoom Giftcard
€ 5.00

Bekijk product

Ontvang het laatste Rob Peetoom nieuws in jouw mailbox

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief