Acne is een veelverkomend huidprobleem. Gelukkig is er iets aan te doen. Wij hebben speciale behandelingen om de huid te reinigingen en littekens en pigmentvlekken te voorkomen. Er zijn verschillende vormen van acne met elk een specifieke aanpak. Bij zeer ernstige acne, raadplegen wij onze huidtherapeute bij Dermisis.

Behandeling van acne is een proces, jij staat daarin centraal. Wij zullen elke behandeling opnieuw weer met je praten en kijken of het gewenste resultaat is bereikt. Indien nodig stellen we de behandeling bij. 

Heb je een medische indicatie? Sommige zorgverzekeraars vergoeden een deel van je behandelingen.

HUIDVERBETERING

Wij bieden speciale behandelingen waarbij de beautician met regelmaat de huid goed voor je reinigt en op de juiste manier verzorgt. Ieder huidtype is weer anders en vraagt om zijn eigen specifieke aanpak. Acne is een combinatie van erfelijke aanleg en hormonale verstoringen. Er zijn ook andere invloeden die de oorzaak kunnen versterken. Behandeling van acne kan bestaan uit extra reinigende/ verzorgende gezichtsbehandelingen, mesotherapie, microdermabrasie, peeling, IPL of een combinatie hiervan.

SPECIFIEKE PRODUCTEN

Als je een gevoelige huid hebt is het belangrijk dat je producten gebruikt die je huid kan verdragen. Wij gebruiken alleen producten voor de gevoelige huid en die echt een functie hebben. Voor de behandeling van acne werken we met de producten van Genové. Dit merk heeft producten die speciaal gericht zijn op het tegengaan van acne en het bevorderen van herstel van de huid. Wij geven je advies mee voor thuis en  informatie over waarom welk product belangrijk is voor jou en hoe je dit gebruikt. 

ACNE BEHANDELING

Het hebben van puistjes, mee-eters of gerstekorrels is vervelend. Het advies is uiteraard overal af te blijven, maar dat is soms lastig. Je huid is daar heel gevoelig voor infectie van buitenaf, wat littekentjes en pigmentvlekken kan veroorzaken. Wij prikken met een steriel naaldje in de huid boven het puistje en drukken deze dan met een schone tissue voorzichtig leeg. Een gerstekorrel is een verstopte porie waarin opgehoopte huidschilfers onder de huid gaan zitten en er als een klein wit bobbeltje uit ziet. De schoonheidsspecialist kan de gerstekorrels weghalen door ze in te prikken en het korreltje netjes te verwijderen. Mee-eters kunnen verwijderd worden door goed te reinigen. Voor zowel gerstekorrels als mee-eters helpt een peeling met glycolzuur of een microdermabrasie.

 

Onze favoriete producten

Redken Diamond Oil
€ 40.85

Bekijk product
Balmain Styling Argan Moisturizing
€ 24.95

Bekijk product
INGEBbrows duo browpowder
€ 27.95

Bekijk product
Rob Peetoom Giftcard
€ 5.00

Bekijk product

Ontvang het laatste Rob Peetoom nieuws in jouw mailbox

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief