Terug naar overzicht

ROB PEETOOM BRUIDSARRANGEMENT

Op je grote dag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Met ons bruidsarrangement (haar + make-up) kom je al weer stapje de buurt voor die perfecte dag. 
We starten met een advies waarin we je wensen en ideeën over je haar en make-up bespreken. Daarna maken we een proefkapsel, en je make-up wordt zorgvuldig aangebracht. Dit gebeurt meestal een aantal weken voor de grote dag, zo weten we op de dag zelf precies wat ons te doen staat en zijn er geen verrassingen meer op die grote dag.
Zo beleef jij ontspannen en op je allermooist, jouw mooie dag! 


 

PRIVATE SALON

In hartje Amsterdam is de Rob Peetoom Private Salon gevestigd; dé ideale omgeving om samen met je getuige, vriendinnen en/of familieleden in een warme gezellige privesfeer je haar en make-up te laten doen. Ook een ideale omgeving voor een vrijgezellenfeest, ons hair & make-up team geeft iedereen een mooie 'pre-wedding'  look, en inspiratie voor de dag zelf. Dit kan gecombineerd worden met een lunch of een apperatief in de middag. 

EXOTISCHE BRUILOFT

Ga je voor een exotische bruiloft? Op Bali heeft Rob Peetoom zijn Hair Spa, ook hier zijn ze gespecialiseerd in bruidskapsels en make-up.
De beautybehandelingen zijn pure welness, inclusief massages, de ideale onspanning voor die spannende dag! 

Ontvang het laatste Rob Peetoom nieuws in jouw mailbox

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief