Terug naar overzicht

BIOLOGIQUE RECHERCHE


Het Franse huidverzorgingsmerk Biologique Recherche staat wereldwijd bekend om haar hoogwaardige, actieve ingrediënten en bijzondere effectiviteit. De Rob Peetoom Hair + Beauty salon in Haarlem is de enige schoonheidsalon in Nederland waar dit cult merk gebruikt en verkocht wordt. 

 

 

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN


De producten van Biologique Recherche zijn gebaseerd op klinische studies en bevatten alleen de beste botanische-, marine- en biologische extracten. Met de ruime selectie aan serums is is het mogelijk om combinatie behandelingen samen te stellen, aangepast op huidtype en behoeften. Hierbij wordt altijd een persoonlijk advies gegeven zodat je ook thuis jouw huid professioneel kunt verzorgen. 

BEAUTY & BEYOND

 

Bij de exclusieve Beauty salon in Haarlem is er een ruime keuze aan behandelingen die worden toegepast op uw huid en diens behoeften. Bijvoorbeeld om de vochtbalans en uitstraling van de huid te verbeteren of juist een behandeling met exfoliërende en liftende werking. Onze specialisten bepalen graag samen met jou wat de beste behandeling voor je is. Alle mogelijkheden en prijzen vind je op onze prijslijst. 

Onze favoriete producten

Ontvang het laatste Rob Peetoom nieuws in jouw mailbox

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief