Terug naar overzicht

INGEbrows by Rob Peetoom

INGEbrows voor een ‘custom made’ wenkbrauw.  Wenkbrauwen kunnen een gezicht maken of breken. De INGEbrows-behandelingen maken jouw gezicht nog mooier. Dit dankzij de ontwikkeling van de nieuwe meetmethode, gebaseerd op het principe ‘uitstraling, balans en verjonging’. Wat INGEbrows uniek maakt is dat het niet wordt toegepast met een sjabloon, maar door te meten met een ingenieuze, simpel maar briljant, door Inge van der Plas ontwikkeld, penseel.
 

WIE IS INGE VAN DER PLAS?

Inge van der Plas is Creative Director en mede-eigenaar van de Rob Peetoom Hair | Make-up | Beauty | Brows salons. Je kent haar vast ook van haar bijdragen aan de 7-jaar jonger metamorfoses van Libelle en ze is het gezicht van het Koffietijd beauty metamorfose team. Inge werkt al vanaf 1986 (inter)nationaal samen met Rob Peetoom. 

Inge heeft in de loop der jaren een perfect ‘beauty-oog’ gekregen: ze ziet in een oogwenk met welke kleine aanpassingen een vrouw (èn man) een mooiere uitstraling kan krijgen. Zelf is Inge gezegend met een paar volle wenkbrauwen, die ze perfect onderhoudt. Haar nieuwe avontuur, INGEbrows, is dus een lang gekoesterde wens die uitkomt.

“Iedereen is uniek, jij ook!”

Inge van der Plas

INGEBROWS-BEHANDELING

Voor meer informatie betreft de INGEbrows-behandeling verwijzen we je door naar de INGEbrows-behandel pagina.

Klik hier om een afspraak te maken.

Onze favoriete producten

Ontvang het laatste Rob Peetoom nieuws in jouw mailbox

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief